Ераносян: Не очаквах да се получат толкова хубави неща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:32 / 26.01.2017
3511
Треньорът на Локо (Пд) Едуард Ераносян призна, че не е очаквал да види толкова хубави неща в отбора му по време на първата контрола за 2017 година, която черно-белите спечелиха срещу Кайсар с 1:0.

"Не беше важен резултатът, но видях доста хубави неща от момчетата. Мисля, че се получи добра проверка. Някои неща се получиха. Реално погледнато не очаквах да се получат толкова хубави неща в началото на подготовката. Надявам се, че ще ги подобряваме", сподели Едуард Ераносян, цитиран от Гонг.

"Искам в следващите контроли нещата да се получават още по-добре и да поправяме грешките. Хубаво е, че имаше самочувствие, защото се опитавме да накараме футболистите да повярват във възможностите си", каза още етническият арменец.

"Условията са много добри и всичко е подредено. Няма от какво да сме недоволни", завърши коментара си наставникът на Локомотив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).