Ераносян: Готов съм със селекцията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:46 / 26.01.2017
4611
Треньорът на Локо (Пд) Едуард Ераносян заяви, че селекцията при "черно-белите" може да се счита за приключила.

"Имах няколко варианта, с които исках да подсиля състава, но по една или друга причина набелязаните играчи няма да могат да дойдат. Така че, мога да кажа, че селекцията при нас приключи. Разполагам с достатъчно играчи, с които мисля, че ще можем да изпълним целите на отбора", каза Ераносян, цитиран от "Меридиан Мач".

По повод това, че Христо Крушарски е недоволен от привличането на ветерани, вместо да се залага на младите, Едо обясни:

"Още преди първата тренировка обявих, че не деля играчите си нито според възрастта, нито според цвета на косата. Важно е кой какво показва на терена. Може обаче да сте спокойни, че нямам планове да разчитам основно на Александър Тунчев и Роберт Петров. Те имат достатъчно класа да ни помогнат, когато се наложи и ще го направят много по-добре от 90 процента от защитниците, които в момента може да вземем. Освен това се намират в отлично кондиционно състояние. Младият Ивайло Марков има голямо бъдеще пред себе си и аз ще го следя внимателно. Когато обаче реших да го преотстъпим, очаквах, че Александър Барт ще удържи на думата си и ще дойде при нас. След това бе късно да се отмятам от решението си".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).