15-годишните Крис Добрев и Ияд Хамуд отличени за своите дебюти при мъжете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:56 / 08.01.2017
2660
15-годишните Кристиан Добрев от Ботев (Пд) и Ияд Хамуд от Локо (Пд) получиха специални награди по време на снощната церемония за Футболист №1 на България за 2016 година. Двамата таланти бяха отличени заради това, че успяха да дебютират в мъжкия футбол на тази крехка за тях възраст.

Добрев влезе в игра в шампионатния мач срещу Лудогорец на 26 ноември, докато Ияд Хамуд дебютира в градското дерби срещу Ботев на 20 ноември. Хамуд получи наградата си лично, докато Крис не успя да отпътува от родния Бургас заради лошите метеорологични условия.

Ето как двамата таланти коментираха наградата си:

Кристиан Добрев: "Много съм щастлив, че получих тази награда, но за жалост не успях да я получа лично заради лошото време. Радвам се, че трудът ми през последните години не е бил напразен и е бил забелязан."

"Благодаря на Ботев за начина, по който се развих и че сбъднаха една от детските ми мечти да играя пред тази великолепна публика. Изказвам моята благодарност и към семейството и приятелите ми, които бяха до мен и ще продължавам да се трудя по същия начин и занапред."

Ияд Хамуд: "Надявам се тази награда да бъде стимул за другите млади момчета, които мечтаят да дебютират в първите отбори на своите клубове".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).