Сензационно завръщане в Локо на още един шампион от 2004 година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:08 / 06.01.2017
5944
Локомотив Пловдив ще започне зимната си подготовка с едно сензационно ново попълнение. На 9 януари (понеделник) освен обявения вече трансфер на Шоко на първата тренировка за годината ще се появи още един защитник.

Името е доста любопитно, но и добре познато на феновете. Става въпрос за 38-годишния македонец Роберт Петров, който през 2004-а стана шампион с черно-белите като ляв бек. През есента той бе играещ старши треньор на Бдин Видин.

Миналият и през ЦСКА бранител е разговарял със старши треньора Едуард Ераносян, като го е помолил да започне подготовка с Локо с надеждата да продължи футболната си кариера в елита, твърди "Тема спорт". Едо е обещал на Роберт Петров той да изкара проби.

Шансовете бранителят да заиграе за Локо граничат с нулата, като по-вероятно е Роберт Петров да влезе като помощник в щаба на Ераносян.

През пролетта на 2015 година той игра за малко в Спартак Плевен, а после стана и наставник на тима. Това лято пък пое Бдин в Трета лига.

Роберт Петров носи екипа на Локомотив Пловдив в периода 2002-2006 година, като записа 81 двубоя с 2 гола. След това бе трансфериран на "Армията". У нас игра още за Славия и Конелиано Герман.

Влизането на македонеца в щаба на Едо не е невъзможно, тъй като Александър Тунчев също е изявил желание да започне подготовка със "смърфовете" на 9 януари. В момента той е помощник-треньор на Локо. Ако обаче покаже добра форма по време на тренировките и контролите, не е изключено да се върне в игра през пролетта.

Както е известно, договорът на Павел Виданов изтече на 31 декември и той ще си търси отбор в чужбина. Това ограничава избора на Едо за отбраната. Именно поради тази причина Димитър Везалов бе оставен на "Лаута", въпреки че първоначалното намерение на Едуард Ераносян бе да го освободи.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).