Кой и защо ще прецака Камбуров за "Футболист на годината"?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:25 / 03.01.2017
3389
Невиждан досега контролиран вот се вихри в анкетата за "Футболист на годинта"! Целта е да бъде спрян към върха звездата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров.

Вотът на спортните журналисти стартира преди петнайсетина дни, като легендата на черно-белите изненадващо дръпнал напред.

Ветеранът, вкарал умопомрачителните за възрастта му над 40 попадения тази година, е избран дори от близки до ЦСКА и Левски журналисти като наказателен вот срещу налагането на делиораманска хегемония в медиите.

Срещу това обаче организираният делиормански фронт е хвърлил целия си ресурс, което ще лъсне, ако организаторите на анкетата в крайна сметка публикуват гласовете на спортните журналисти, пише 7dnifutbol.

Факт е, че в анкетата не са поканени да участват медии, които през годината си позволиха да се усъмнят в полезността на делиорманското футболно иго.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).