Камбуров аут от Локо заради висока температура

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:27 / 08.12.2016
4712
Капитанът на Локомотив Мартин Камбуров отпадна от групата на отбора за съботното гостуване на Лудогорец, научи Plovdiv24.bg. Причина за това е висока температура, която нападателят е вдигнал днес и не е бил в състояние да тренира.

От разширения състав отпаднаха още Ванчо Траянов и Пламен Крумов. На мястото на тримата отсъстващи в групата влизат Георги Вълчев, Мартин Райнов и Димитър Везалов.

Пламен Крумов е с разтежение, което получи още в началото на мача с Черно море. Тогава на неговия пост като десен бек игра Веселин Марчев. На Ванчо Траянов е дадена почивка, за да може да е свеж за последния мач за полусезона срещу Славия.

Както Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, черно-белите потеглят утре сутринта за Разград, където ще е последната им тренировка.

Ето групата от 18 футболисти на Локо за мача с Лудогорец:

Ясин Ел Харуби, Илко Пиргов, Ивайло Марков, Кирил Котев, Иван Горанов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Мигел Луке, Стефан Йевтоски, Георги Вълчев, Мартин Райнов, Парвизджон Умарбаев, Ияд Хамуд, Веселин Марчев, Дани Кики, Димо Бакалов, Бирсент Карагарен, Димитър Велковски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).