Тунчев като Императора: Ходим с високо вдигнати глави из Пловдив (видео)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:28 / 08.12.2016
3588
Александър Тунчев от началото на сезона е помощник-треньор в Локомотив Пд. Той беше асистент на Илиан Илиев, остана такъв и при Едуард Ераносян. Бившият защитник говори в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

"Ераносян внесе много спокойствие и увереност в самите играчи. Това накара самите футболисти да дават всичко от себе си. Тепърва навлизам в този занаят. В началото ми беше доста странно. Допреди няколко месеца бях футболист, сега съм помощник-треньор. Сега се убеждавам, че на терена е доста по-лесно."

"Не искаме да се връщаме назад във времето към шампионската ни титла. Помагаме с каквото можем на младите момчета. Ияд Хамуд е много интелигентно момче. Имаме трима-четирима доста опитни футболисти, покрай тях и младите израстват."

"Друг път идвах, тренирах и се прибирах. Сега от към 11 ч. до до 6-7 следобед прекарвам тук на стадиона. Павката Виданов е добре момче и добър футболист. Ванчо Траянов е много важен за нашия отбор. Има нужда от почивка, но надявам се в петък да бъде готов за мача."

"Сигурен съм, че нашите фенове ще идват на нашите мачове, показаха го срещу Ботев. За момента можем да кажем, че ходим с високо вдигнати глави из Пловдив", завърши Александър Тунчев.

Вижте цялото изказване на Александър Тунчев в прикаченото видео!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).