Райков моментално си намери отбор след освобождаването от Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:03 / 07.12.2016
5285
Нефтохимик е напът да си осигури първото зимно попълнение. Пред подпис с клуба е Симеон Райков. Нападателят бе освободен в понеделник от Локомотив (Пд).

Договорът на футболиста бе прекратен по взаимно съгласие, тъй като играчът не попадаше в плановете на Едуард Ераносян. "Смърфовете" благодариха на Симеон Райков и му пожелаха много бъдещи успехи в личен и професионален план.

"Шейховете" от своя страна са реагирали светкавично и са се свързали с офанзивния футболист, твърди "Меридиан мач". Христо Янев е добре запознат с качествата му и е настоял за неговото привличане на "Лазур".

Двете страни са постигнали скоростна договорка и само извънредно предложение от друг клуб може да провали сделката. Очаква се в близките дни Райков да пристигне в Бургас, за да подпише договора си.

Ако крилото акостира в Нефтохимик, той ще се превърне в поредния футболист минал през голям клуб в елита, който акостира на "Лазур".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).