Горещо препоръчаха пловдивското дерби на френски запалянковци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:30 / 23.11.2016
2996
Пловдивското дерби между Локомотив и Ботев получи поредното си признание като качествен мач от чуждестранен футболист, играещ в родното първенство.

Това направи бившият голмайстор на Черно море и сегашен нападател на Локо (ГО) Матиа Курьор в интервю пред френския сайт footballski.fr, който е специализиран за източно-европейски футбол. Курьор горещо препоръча на френските запалянковци, ако имат път към България, задължително да посетят два мача - Локо - Ботев и ЦСКА - Левски.

Нападателят направи и друго интересно признание - че се е бил жестоко със свои съотборник и дори е заплашил с бой и треньора, без обаче да конкретизира имена и отбор.

"Веднъж чаках в съблекалнята в продължение на един час мой съотборник, който ме беше ядосал по време на тренировка. Влизахме си на остри шпагати. Тогава треньорът се опита да ни разтърве и ни заплаши със солени глоби, а аз го заплаших, че ако продължи да ни се пречка, ще го отнесе и той. Та ударихме си по няколко леви и десни прави, по няколко шамара и на следващия ден ситуацията беше вече окей. Но това е начин да се сплоти съблекалнята. С такива момчета можеш да постигнеш нещо", споделя Курьор.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).