Детето-чудо на Локо има предварителен договор с английски клуб

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:14 / 22.11.2016
3894
Детето-чудо на Локомотив Пловдив Ияд Хамуд има предварителен договор с английския Шефийлд Уензди. Това разкри първият треньор на нападателя Георги Славов.

Именно при него талантливият нападател започва в детско-юношеската школа на "смърфовете" през 2009 година.

До тогава Ияд живее със семейството си в Ливан. Баща му - Омар Хамуд, е ливанец, а майка му - българка. Човекът, който запалва майкия Ияд по футбола, е неговата баба.

Plovdiv24.bg припомня, че преди година Ияд Хамуд изкарва проби в английските Арсенал и Стоук сити, а за последно игра в няколко двубоя за юношите на Шефилд Уензди. Там явно са останали впечатлени от таланта му и нищо чудно в скоро време трансферът да се осъществи.

Иначе първият клуб, към който изгряващата звезда на Локо се обръща с молба да тренира, е градският съперник Ботев. Ияд живее близо до стадион "Христо Ботев" и негов приятел го води там. Оказва се обаче, че неговият набор по това време е на лагер и служител на жълто-черните го връща вкъщи с препоръката да дойде отново след две седмици.

Това обаче така и не става и малкият Хамуд се насочва към Лаута, където остава и до ден днешен, припомня още Plovdiv24.bg.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).