Георги Величков с втора поредна титла в Пловдив през сезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:38 / 21.11.2016
1742
Георги Величков спечели третия ранкинг турнир към Българската Снукър федерация. Домакини на двубоите бяха клубовете "Де Ниро" и "Стършела" в Пловдив. Трофеят отново отиде при Георги Величков, който спечели и втория турнир от сезона, който също се игра в Пловдив.

Двубоите в Пловдив предложиха много емоции и динамика. Ивайло Пеков се завърна с най-голяма точкова серия от 86 точки, но отпадна от Георги Величков на ¼ финалите.

На финала Величков се справи със Спасиан Спасов след 4:2 фрейма в повторение от финала в предишния турнир. Носителят на трофея записа и брейк от 82 точки във финалния сблъсък.

Носителят на републиканската титла от миналата година Братислав Кръстев не участваше и на втория турнир в Пловдив. В полуфиналите Спасиан Спасов и Георги Величков се наложиха с по 3:2 фейма съответно над Илия Главчев и Теодор Чомовски.

Общо над 10 халф сенчъри брейка белязаха добрата игра на българските играчи.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).