Детето-рекордьор на Локо: Дадох уникален пас, в началото се чудих какво става!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
19:37 / 20.11.2016
6583
Героят на Локомотив Ияд Хамуд счупи всички досегашни рекорди за най-млад футболист в родния елит, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Нападателят влезе в историята със своя дебют в Първа професионална лига на 15 години и 116 дни.

Така юношата на черно-белите подобри досегашното най-добро постижение на Антонио Вутов от Левски, появил се в игра на 15 години и 307 дни.

Ето какво заяви Ияд Хамуд на излизане от съблекалнята на Лаута:

"Усещането е уникално! Много се радвам, че дебютирах точно в дербито и успяхме да победим. Бях много учуден, когато разбрах, че ще изляза титуляр. Когато треньорът ми каза в съблекалнята, се чудих какво става".

"След това се успокоих и просто излязох на терена. Много съм доволен от паса, който дадох за първия гол. Уникален пас, а и Марто я вкара".

"Искам да продължавам да се развивам във футбола и да стигна възможно най-нагоре. Всичко в дербито се разви добре за нас. За мен беше труден двубой, защото от юношеско ниво в мъжкия футбол е много трудно".

"Треньорът ми каза да изляза със самочувствие на терена, да съм спокоен и да си играя играта. На почивката аз го помолих да ме смени, защото това темпо ме измори и предпочетох да влезе някой, по-свеж от мен, за да не повлияя лошо на отбора".



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).