Ераносян привлича още един шампион с Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:20 / 17.11.2016
3887
Старши треньорът на Локо (Пд) Еду­ард Ераносян е набелязал реше­ние на проблемите си около вратарския пост. То се състои в отмъкването на треньор от шампиона Лудогорец.

Тимът от парк Лаута се нуждае от специа­лист, който да готви вратарите, защото в мо­мента в клуба няма та­къв. Това принуждава Едо да възлага тези функции на един от вратарите си - Илко Пиргов, което малко или много не е сериозно.

Именно заради това Ераносян иска да вземе в Локо Любомир Шей­танов, както към днеш­на дата тренира Владо Стоянов и компания в Разград, пише "Меридиан мач". Двамата рабо­тиха заедно в шампион­ския сезон на черно-белите и по време на краткия престой на Едо при разградчани мина­лата година.

Ясно е, че Локо (Пд) не може да извади по-голяма заплата от тази, която Шейтанов взима в Разград. Ераносян обаче се надява, че приятелството му със специалиста по врата­рите ще помогне и той ще акостира на Лаута.

Всичко ще стане ясно след 1 януари, когато в клуба ще се взимат важни решения около селекцията и спортно-техническия щаб.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).