Ераносян не губи време, вече е готов с първия чуждестранен трансфер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:03 / 14.11.2016
3683
Новият треньор на Локомотив (Пловдив) Едуард Ераносян не губи време и започва да подсилва отбора си. Едо е начело на тима от две седмици, но вече е готов с първия трансфер. На "Лаута" ще привлекат испанския халф Мигел Анхел Луке.

26-годишният футболист трябва да пристигне днес и да премине медицински прегледи. Ако се представи успешно, Луке ще подпише договор с "черно-белите".

Халфът започва в юношеските школи на Еспаньол и Виляреал, а след това кариерата му почва в третия тим на "жълтата подводница", пише Блиц. След това минава през втория тим на Барселона и резервния отбор на Алмерия.

Играл е за дубъла на Атлетико (Мадрид). През миналия сезон носи екипа на Рапид (Букурещ), а преди това Луке беше част от унгарския Академия Пушкаш.

През лятото Мигел Анхел Луке прави неуспешен опит за трансфер в Катания, а през есента води подготовка с испанския Манреса. Местните медии вчера обявиха, че халфът е напуснал Манреса, за да направи трансфер в Локомотив (Пловдив).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).