Белия: Сега е важно да се възстановим за Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:31 / 27.10.2016
2172
Получи се добър мач за нашия отбор, вкарахме три гола, можехме да отбележим и още. Това заяви старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров - Белия, след като отстрани Нефтохимик за Купата на България.

"За нас беше важно да се класираме за четвъртфинал, подходихме сериозно, играчите бяха крайно мотивирани. Ще се опитаме да продължим колкото може по-надалеч, докъдето ни стигат силите. Важното е, че не позволихме да ни отбележат гол, каквато слабост допускахме в последните мачове", коментира специалистът.

"Сега обаче се настройваме за първенството и за мача с Левски. Тодор Неделев получи удар в кръста, не искахме да рискуваме със състоянието му. Това е пътят пред Ботев - да се залага на младите, силата ни е в атакуващия футбол и собствените кадри. Има добри момчета в юношеските гарнитури, школата функционира добре, тепърва ще произвеждаме собствени кадри", добави Белия.

"Сега много важно е да се възстановим за мача с Левски. Това е едно дерби в българския футбол от исторически план. Не обичам да коментирам противниците, но Левски е сериозен отбор с огромни амбиции в първенството", завърши треньорът на жълто-черните.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).