Гришо: Аз съм щастлив и горд, че съм българин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:37 / 13.10.2016
6363
Най-добрият наш тенисист Григор Димитров заяви, че е горд българин. Хасковлията направи интересно изказване след мача си с Вашек Поспишил, който той загуби от втория кръг на Мастърса в Шанхай.

Ето какво заяви Григор Димитров:

"Дадох най-доброто от себе си в мача срещу Мъри. Исках да играя на този финал, но загубих. Беше малък успех, че стигнах до този мач, но аз знам, че добрите резултати идват с усърден труд".

"Има моменти, в които човек не е в най-добрата си форма, но когато излезеш на корта, нещата придобиват друг облик. Благодаря на феновете за подкрепата, която ми оказват. Старая се да ги правя щастливи".

"Приятно ми е, че съм най-добрият български тенисист. Аз съм щастлив и горд, че съм българин. Ако продължа по тази възходяща линия на развитие, защо да не се изкача до десетото място в ранглистата до края на годината".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).