Видео: Илиан Илиев с много остро изказване срещу ръководството на клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
17:58 / 06.10.2016
10474
Треньорът на Локо (Пд) Илиан Илиев направи доста остро изказване след победата над Созопол с 2:0 в контрола в Стралджа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът нападна ръководството на клуба заради действията, което то е предприело след загубата от Пирин.

Ето какво заяви Илиан Илиев пред репортер на Plovdiv24.bg след края на двубоя в Стралджа:

"Ще се опитаме да се отдалечим психически от това, което се случи в мача с Пирин. И по-лошото - това, което се случи след мача - в съблекалнята и последвалите публикации в медиите. За 8-те мача от началото на първенството аз не съм виждал толкова хора от ръководството в съблекалнята".

"След поражението от Пирин всички от ръководството бяха в съблекалнята. Искаха да кажат как трябва да се случват нещата. Най-обидното е, че можеха да извикат мен и да ми кажат, каквото имат. Защото аз съм отговорен за съблекалнята. В един момент губя ориентация. Може би с наказания и рязане на крака се решава проблемът. Затова отборът играе без настроение и без хъс. Как веднъж футболистите не получиха похвала".

"За трите победи имам предвид, дори не говоря за равните мачове. И да те заврат в дупка заради една грешна стъпка..."

"Опитваме се да излезем от положението, в което сами се поставихме. Видяхме, че сме сами".

"Най-близките до клуба излязоха да ме оплюят - за селекцията, за конкретния мач, за всичко. Имахме 9 мача, два месеца и половина подготовка. Не можаха ли да ми кажат в лицето. Нямам никакви съмнения в моите футболисти. Това е още по-жалкото - изказвания в медиите, че ще им режат краката".

Вижте изказването на Илиан Илиев в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).