Камбуров и Котев оправдали загубата от Пирин с "това е футболът"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:05 / 06.10.2016
4225
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде интересни подробности за това какъв разговор е водил с футболистите в съблекалнята след позорната загуба от Пирин с 2:3.

"Като бях в Аржентина и обменям 500 евро ми казаха една поговорка - били Саддамки тези пари, защото всеки говори за тях, но никой е ги е виждал. И тук е така за черното тото", заяви Крушарски в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

"Локомотив бил черна овца, играл черно тото. Нека го докажем, има власти, съд, има места за дълга почивка, за лишаване от свобода. Който си е заслужил, да си изкара "командировката", пък нека пак се пробва. Нека се докаже, на този ще му отрежа главата и ще го отлежа", добави той и разкри какво си е говорил с Кирил Котев и Мартин Камбуров.

"В спокоен тон ги питах всички футболисти, преди да ми дойдат дяволите. Знаете ли колко човека се обадиха от тях? Двама - Котев и Камбуров. Обадиха се да ми опонират нещо, казаха ми, че това бил футболът. На това съм се наслушал. Ако аз кажа, че така е в производството на ракети и всеки ден стават бели, какво ще стане - ще фалирам", добави Христо Крушарски.

"Не можеш да ме убедиш, че един мач е така, друг е иначе. Във футбола има постоянство. Да загубим с игра, разбирам, ама да загубим бабешката - няма да стане. Или почваме да правим спектакъл, или минавам на друга тема."

"Който иска да играе, да заповяда. Който не иска и не иска да работи за клуба - има си договор, 8 часа бачка на стадиона, имаме доста работа сега. Ще оформяме терена, имаме право да ги командироваме за производствени нужди, ще го направя и аз. Тия момчета трябва да разберат, че трябва да си вършат работата", сподели още босът на Локомотив.

"Не можеш ти да държиш емблемата и емблемата да е свързана с твоите финансови мечти. Тези финикийски знаци трябва да си ги заработиш, а не да са подарък. Не съм толкова богат, че да си подарявам парите, те трябва да се заслужат", завърши Христо Крушарски.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).