Илиан Илиев: Предстоят ни 15-16 тегави дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:41 / 30.09.2016
3950
Треньорът на Локо (Пд) Илиан Илиев логично бе разочарован от загубата с 2:3 от Пирин. Специалистът обаче заяви, че не трябва да се прави трагедия от това поражение, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ето какво каза Илиан Илиев след края на мача:

"Неочаквана и неприятна загуба. Няма лесен мач в първенството. Отбелязахме гол, но лошото бе, че ни го върнаха бързо. След 2:2 играхме повече със сърце и по-малко с глава. Тръгнахме да търсим нов гол, но ни хванаха 3 пъти трима на един".

"Пирин си играха тяхната игра и с лежане и нещо друго постигнаха това, което търсиха. Лошото е, че сега имаме дълга пауза до следващия мач и се очертават 15-16 тегави дни при нас. Ако се наредим в нашата половина и минаваме 3-4 пъти центъра, със сигурност ще имаме по-малко допуснати голове в нашата врата. Аз винаги съм бил привърженик на нападателния футбол".

"Не е проблем само в централните защитници. При нас в България веднага се правят трагедии от такива мачове, въпросът е да запазим спокойствие и да продължим да работим. Първото полувреме държахме топката, но пък си я подавахме много бавно. Мача си го имахме в ръцете - 1:0 и още положения, но ни обърнаха. Може би малко повече концентрация в завършващата фаза".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).