Треньорът на Дунав поздрави Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
00:12 / 25.09.2016
3989
Треньорът на Дунав Веселин Великов джентълменски поздрави отбора на Ботев след загубата с 1:2 в Разград. Специалистът откровено си призна, че жълто-черните не са позволили на дунавци да покажат своята игра.

"Първите 20 минути бяха перфектни за нашия отбор. След това и аз не мога да си обясня какво се случи. Може би и аз нося някаква вина. Сигурно тези 120 минути, които изиграхме за Купата, си оказаха влияние", заяви Веселин Великов пред камерата на Диема спорт.

"Голът висеше на косъм, но просто нямахме късмет. Дунав заслужаваше поне равен резултат, но загубихме. Явно за българските футболисти е трудно да изиграят на ниво 3 мача за 6 дни. Каквото и да си говорим, нашата единствена цел е да се спасим да не изпаднем", каза още специалистът.

"Все пак искам да поздравя и отбора на Ботев - ние играем колкото ни позволи противникът. Нека сега момчетата да се възстановят психически и да починат, пък след това ще мислим за мача с Левски - има още 8 дни дотогава", завърши Веселин Великов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).