Няма нищо вярно в "информацията", че Пловдив може да загуби домакинството на световното по волейбол

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
12:00 / 23.09.2016
4870
Оказа се, че няма нищо вярно в информацията, че Пловдив може да загуби домакинството на световното по волейбол през 2018 година, на което сме домакини с Италия, която бе разпространена тази сутрин.

Проверка на Plovdiv24.bg установи, че преди Европейското за младежи под 20 години, което завърши преди няколко дни в Колодрума, залата и осветлението й са минали успешно всички проверки.

Европейското за младежи до 20 години е от най-висок ранг и изискванията за него са същите, като тези за световно или европейско за мъже. Осветлението е било изцяло одобрено, преди, по време на самото първенство, положителни са оценките и след завършването му.

Plovdiv24.bg научи от свои източници, че публикациите, най-вероятно, са с цел рекет за пари. Източник, пожелал анонимност, сподели пред наш репортер: "Причината за тази пошла атака е прозаична - пари. По принцип от федерацията плащат наем за залите на домакините. Явно някой иска да му дадем, за да ни даде".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 16


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).