Ботев не успя да събере група от 18 футболисти за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:56 / 20.09.2016
4157
Отборът на Ботев (Пд) отпътува за Гоце Делчев, където в сряда от 16:00 часа излиза срещу местния Пирин в двубой от 1/16-финалите за Купата на България.

"Жълто-черните" проведоха последното си занимание преди срещата днес преди обед в Пловдив. След тренировката в клубния автобус се качиха 17 състезатели, на които наставникът Николай Киров ще разчита в турнирния сблъсък.

Разширеният състав на "канарчетата" е идентичен с този от шампионатния мач срещу "Локомотив" ГО, с единствената разлика, че Иван Стоянов не пътува с отбора. Нападателят тренира със съотборниците си, но ще получи почивка, тъй като не е напълно възстановен от контузия в бедрото.

Отделно от тима продължава да се подготвя Стенио дос Сантос, който лекува травма в аддукторите.

Ето групата на Ботев за мача с Пирин (ГД):

Георги Георгиев, Мартин Димитров, Цветомир Панов, Даниел Златков, Кристиан Димитров, Радослав Терзиев, Крум Стоянов, Милен Кикарин, Серкан Юсеин, Фелипе Бризола, Меледже Омнибес, Петър Чалъков, Тодор Неделев, Даниел Кутев, Милко Георгиев, Жоао Паоло, Иван Кирев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).