Втора победа за Локо, Таджикският Меси блесна с гол и асистенция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
23:08 / 16.09.2016
8085
Локомотив победи Верея с 3:1 в мач от 7-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Капитанът Мартин Камбуров (9), Парвиз Умарбаев (53) и Кирил Котев (90) бяха точни за черно-белите, а Момчил Цветанов (16) вкара за старозагорци.

Това бе втора победа за "смърфовете" от началото на сезона, с която тимът натрупа актив от 9 точки и се изкачи на 8-о място във временното класиране.

Локо откри в 9-ата минута при първи си точен удар в очертанията на вратата. Иван Горанов центрира от левия фланг и Мартин Камбуров засече с глава от 10-ина метра за 1:0. Така Императора се доближи на 8 гола от рекорда на легендата на Локо Христо Бонев.

Седем минути по-късно обаче гостите изравниха.- Бившият футболист на Ботев (Пд) Момчил Цветанов получи извеждащ пас от юношата на "канарчетата" Георги Андонов и прехвърли вратаря Пиргов за 1:1.

В края на първото полувреме "смърфовете" организираха две добри атаки, които завършиха с точни удари на Ванчо Траянов, но и в двата случая игралият на Лаута вратар Иван Караджов се намесваше отлично.

В 53-ата минута влезлият на смяна Парвиз Умарбаев вкара първия си гол за Локо. Таджикският Меси шутира с левия крак от дъгата, топката рикошира в тялото на Камбуров и влезе в мрежата за 2:1.

След попадението Локо продължи да доминира на терена, но на няколко пъти футболистите в черно и бяло пропуснаха чисти положения.

Четвърт час преди края Бирсент Карагарен остана сам срещу Иван Караджов и опита да го прехвърли, но вратарят изби.

Малко след това центриране на Камбуров бе спряно с ръка от защитник на Верея, но младият съдия Валентин Железов не посмя да отсъди дузпа.

В последната минута включилият се отлично Умарбаев центрира в пеналта и Кирил Котев засече с глава за крайното 3:1.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Пламен Крумов (85- Мартин Райнов), Георги Вълчев, Кирил Котев, Иван Горанов, Ванчо Траянов, Осама Рашид, Симеон Райков (69- Димо Бакалов), Бирсент Карагарен, Дани Кики (51- Парвиз Умарбаев), Мартин Камбуров.





Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).