Илиев: Сега ако ме питате дали искам да се занимавам с футбол, ще ви кажа не

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
21:03 / 10.09.2016
7195
Треньорът на Локо (Пд) Илиан Илиев бе тотално разочарован от фиаското срещу Славия. Неговият тим водеше с 2:0 до 62-ата минута, но загуби с 2:5.

Ето какво каза Илиев веднага след мача на националния стадион "Васил Левски":

"След такъв мач много трудно се говори. И аз самият не знам какво се случи през второто полувреме и нямам обяснение. Направихме само една принудителна смяна заради травмата на Кирил Котев. При 2:1 психологически превъзходството премина в отбора на Славия. Оттам нататък някои от футболистите може би се притесниха и направиха грешки".

"При 2:0 може би футболистите помислиха, че са си свършили работата. Със сигурност всички сме разочаровани. Не е добре да получиш 5 гола за 30 минути. Това нещо, което се случи, ще бъде трудно да се преодолее психологически".

"Разочарованието е огромно. Сега ако ме питате дали има смисъл да се занимавам с футбол, ще ви кажа не. Но да не говорим за крайности, просто ви казвам как се чувствам".



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).