Леко неудобство за пловдивчани! Затварят единия бряг на Гребната

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:25 / 09.09.2016
5177
Поради домакинството на 63-ото Световно първенство на нациите по спортен риболов от неделя следобед се затваря северният бряг на Гребния канал в Пловдив. Организаторите ще оразмеряват петте сектора, в които ще се проведе състезанието.

От понеделник започват тренировките на състезателите. Откриването на Световното първенство ще бъде на 15 септември - четвъртък, от 18.00 часа на официалните трибуни.

Самото състезание е в събота и неделя. Отбори от 34 държави официално са потвърдили участието си. Зрителите ще могат да наблюдават първенството зад оградителните ленти.

Гребният канал е подготвен за провеждането на състезанието, като бе зарибен с над 7 тона разнообразна риба, уточниха от Българска федерация по риболовни спортове.

Организаторите се извиняват на спортуващите пловдивчани за неудобството и приканват колоездачите да не минават в заградените участъци и да не късат лентите.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).