Легенда на Ботев: Феновете са свикнали да се изживяват като фактор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
22:29 / 08.09.2016
5909
Легендарното дясно крило на Ботев Пловдив Костадин Костадинов сподели своето мнение за случващото се при "канарчетата".

Смяна на треньори и отказ на собствениците от клуба разтресоха тима в последните седмици.

"Ботев рано или късно пак ще се възстанови. Думата благодетели много ме дразни. Собствениците трябва да могат да избиват поне част от разходите. Не може безкрайно да се харчат пари, без да се вадят," заяви Костадин Костадинов в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

"Феновете на Левски, ЦСКА, Ботев, Локомотив са свикнали да се изживяват като фактор. От години тази група, която си позволи да нахлуе на Коматево и да изгони Митов, създава проблеми на клуба. Група от 20-30 човека. Но силата на Ботев е в непредубедените фенове," продължи той.

Костадинов смята, че има средства за завършване на целия сезон в Първа лига, стига да се съкратят разходите. "Аз за себе си не мога да си отговоря какво прави например спортно-техническия директор. Всички треньори, които дойдоха в Ботев Пловдив за четири години идваха с абсолютното доверие на собствениците и решаваха еднолично нещата."

"Откакто Цветан Василев пое нещата, го направи с идея да развива школата. Политиката обаче се промени с идването на Станимир Стоилов. Решението е да се наложат юноши. Школата работи и имаме много добри футболисти, разпилени в цяла България. И това лято привлякохме играчи, а нашите момчета заминаха," завърши Костадин Костадинов.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).