Виктория Волей (Пд) приключи първата част от подготовката, играчите влязоха в зала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:52 / 06.09.2016
2142
Отборът на Виктория Волей (Пловдив) приключи първата част от подготовката си за новия сезон в мъжката Висша лига.

Пловдивчани изкараха 12-дневен лагер в Приморско, а сега вече се готвят при домашни условия в зала. Възпитаниците на треньора Драган Иванов не изпускат възможността да наблюдават на живо мачовете на националния отбор под 20 години от Европейското първенство по волейбол, което се провежда в пловдивската зала "Колодрума".

"В нашия клуб реално не сме спирали работа през летните месеци. Подготовката за новия сезон стартира с 12-дневен лагер в Приморско. Там тренировките бяха изцяло насочени към общо-физическа подготовка. От днес вече работата продължава в зала. Опитваме се да съчетаем програмата, за да можем да наблюдаваме срещите от Европейското първенство за младежи под 20 години в Пловдив", заяви за официалния сайт на клуба треньорът на Виктория Волей Драган Иванов.

"По предварителни планове първенството във Висшата лига трябва да започне в средата или в края на октомври, но още няма конкретни дати. Момчетата се готвят добре, засега нямаме проблеми със сериозни контузии", допълни още специалистът.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).