Чандъров: 20-30 лумпени са гласът на феновете на Ботев! И само искат, а аз не съм мазохист!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:46 / 06.09.2016
8197
Бившият вече финансов благодетел на Ботев (Пловдив) Румен Чандъров коментира по интересен начин оттеглянето си клуба.

"Ще се изтеглим поетапно, за да може да се организират феновете. Да сложат подходящ треньор, играчи, всичко... Структурата да си оправят".

"Няма никакво значение дали атаката към Николай Митов е предварително организирана или спонтанна. Факт е, че 20-30 човека са гласа на феновете и феновете си ги слушат... Какво да говоря повече? Да правят такива простотии пред хората... Факт е, че не ги арестуваха. Защо не викнаха полиция? Казах им на тези хора (феновете) - оставете ни да работим. Няма да търсите чудеса 2 години и тогава ще инвестираме в отбора. Те от втория ден ни подкараха - с транспаранти, с ултиматуми", заяви Румен Чандъров пред "Меридиан мач".

"Казах им, че на Нова година ще им кажа за стадиона, а те след един месец пак почнаха. То пък бива, бива, ама аз не съм мазохист. Имах само едно условие - феновете да не вкарват напрежение, да не се занимават с нас. Обещаха и го изпълниха, но с обратен знак".

"За мен в този клуб има страхотен потенциал, но човек се замисля какво е по-добре. И само искат. Извинявайте, но не съм отишъл там да ми искат, а да дам нещо от себе си и го давам. На мен ми е обидно някой постоянно да ми казва нещо, че иска и аз да се чувствам все едно съм длъжен на някого".

"Затова давам акциите на феновете. Те на мен ми се извиняват, а няма защо. Те опетниха клуба, а аз постъпих както всеки уважаващ себе си човек. Достатъчно време търпях. Едно условие им поставих - не се извинявайте на мен, а на Николай Митов и Мариян Христов. Те си изкарва прехраната с това нещо, а вие им лепнахте петно. Даже им предложих с обръщение да им се помолят, да им дадат втори шанс. Дали ще приемат вече не знам, но те не го направиха".

"20-30 лумпени са гласът на феновете на Ботев. Щом останалата част позволява това нещо, значи аз нямам никой зад гърба си. Това е реалната ситуация", допълни още бившият благодетел на "канарчетата".



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).