Пак култов Крушарски: Локомотив ще ми хареса, когато станем европейски шампиони

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:21 / 03.09.2016
5325
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски ще е доволен от "смърфовете", когато те спечелят Шампионската лига.

"Това, което се случва в Ботев, в никакъв случай не е приятно. Нали знаете поговорката, че който плаща, той поръчва музиката. Румен Чандъров е сериозен бизнесмен, вади си пари от джоба и сам си определя правилата на играта. Не виждам как някакви хора ще му се бъркат на него. Това при мен не може да се случи, казвам го категорично. В Локомотив много добре знаят, че който плаща, той поръчва музиката.

Какво толкова им е направил този треньор Николай Митов? Аз доколкото знам, преди години и Мъри Стоилов им беше треньор, той също е левскар, при това много силно свързан с клуба.

Харесва ли ми представянето на Локомотив от началото на сезона? За харесване, ще ми хареса, когато станем европейски шампиони. Аз съм максималист и гледам да не хваля толкова много отбора. Вярвам на треньора, на момчетата и ги подкрепям", каза Крушарски пред "7 дни спорт".



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).