Марица осъществи силен трансфер в чужбина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:58 / 31.08.2016
2934
Шампионките на България от Марица (Пловдив) ще се лишат от услугите на Милена Димова за предстоящия сезон в Шампионската лига на Европа и Националната волейболна лига на България. Двукратната шампионка на страната и двукратна носителка на националната купа замина за Белгия, където ще се състезава за Дофин (Шарлероа) с едногодишен договор.

Дофин е познат на българската публика от срещите му с Марица в турнира за Купата на ЦЕВ през есента на 2015 година. Тогава Милена Димова и нейните съотборнички отстраниха белгийския тим след две победи.

С отбора от Шарлероа, централната блокировачка ще вземе участие и в европейските клубни турнири. Този път Дофин ще се пусне в третата по сила надпревара - за Купата на претендентите, като първи негов съперник на шестнадесетинафиналите през декември ще бъде испанският Арис (Сан Кристобал де Ла Лагуна).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).