Локо отново озори евробоеца Лудогорец, този път само реми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
23:08 / 28.08.2016
13782
Локомотив Пловдив отново се опъна здраво на шампиона Лудогорец и завърши 2:2 в мач от 5-ия кръг на Първа професионална лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мартин Камбуров (24) и Симеон Райков (85) бяха точни за домакините, а Игор Пластун (53) и Клаудиу Кешеру (73) вкараха за шампионите от Разград.

Така Лудогорец вече няма победа на Лаута в продължение на 2 години - последният успех на "орлите" бе от 9 август 2014 година.

По този начин "смърфовете"  останаха на 9-о място, но вече с актив от 6 точки.

Черно-белите имаха късмета да открият резултата при първия си точен удар към вратата на Владо Стоянов. В 24-ата минута Иван Горанов проби по левия фланг и центрира в наказателното поле на Лудогорец. Там Дани Кики свали с глава за Мартин Камбуров, който засече с крак за 1:0!

До края на полувремето опасности пред двете врати просто липсваха.

В 51-ата минута Мартин Камбуров бе фаулиран на границата на наказателното поле. Капитанът на черно-белите сам изпълни, но ниско в стената.

Две минути по-късно Лудогорец изравни. Това стана след центриране на Вандерсон от фаул, при който Игор Пластун засече с глава в мрежата въпреки протестите на защитата на Локо за засада.

В 71-ата минута Дани Кики отправи силен шут от 20-ина метра, но Владо Стоянов плонжира и улови.

Две минути след това Лудогорец стигна до пълен обрат в резултата. Кафу изведе Вандерсон, който пусна на Кешеру успоредно на голлинията и румънецът преодоля Илко Пиргов за 1:2.

В 85-ата минута Симеон Райков бе фаулиран по десния фланг пред наказателното поле на Лудогорец. Влезлият на смяна нападател сам изпълни нарушението и с плътен шут с левия крлак изненада Владо Стоянов за крайното 2:2.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Димитър Везалов, Георги Вълчев, Кирил Котев, Иван Горанов, Ванчо Траянов, Мартин Райнов, Веселин Марчев (77- Симеон Райков), Парвиз Умарбаев (61- Димо Бакалов), Дани Кики (83- Димитър Велковски), Мартин Камбуров.





Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).