Битият - бит... Вижте как Стоичков се саморазправи с журналисти на сватбата на дъщеря си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
10:46 / 28.08.2016
15838
"Ще ти вгорча живота" - така заплашил Христо Стоичков фоторепортера Борислав Трошев, когато нападнал екипа на в. "България днес". Това разказа журналистът пред Нова тв.

Футболната легенда се саморазправи грубо с екипа на вестника, отишъл да снима сватбата на дъщеря му Христина Стоичкова и Лука Белич.

До късно снощи фотографът и шофьорът Петър Симчев, който си е извадил медицинско, понеже бил ударен от Камата по устата и по окото, са давали показания в полицията в Етрополе, която продължава да разследва случая, пише "24 часа".

"Моята работа е да снимам и това правих през цялото време. В същото време Христо Стоичков се появи с негов приятел", разказа Трошев.

"Седях в колата, той дойде при мен, отвори вратата и започна да ме налага, да псува и да вика", върна лентата нападнатият Симчев. Стоичков му искал ключовете от колата. Викал му "Отвори вратата" и го псувал, докато го удрял.

"Излез навън", чува се да настоява Стоичков към заключилия се журналистически екип, става ясно от видео, направено от Тошев. Клипът, който бе излъчен в предаването "Събуди се" на Нова тв, документира края на скандала.

Вижте и вие част от скандалното видео по време на сватбата на дъщерята на Христо Стоичков!



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).