Гърци искат да измъкнат Йордан Минев от Виченца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:22 / 18.11.2008
3212
Хитът в гръцкото първенство Ксанти (Шкода) е напът да измъкне звездата на Ботев Йордан Минев под носа на италианския Виченца. Това разкри бившият собственик на пловдивчани Димитър Христолов. В събота на двубоя между Ботев и Пирин Благоевград (1:0) на стадион "Христо Ботев" специално заради Данчо беше дошъл лично треньорът на гърците Георгиос Парасхос. Веднага след мача са водени сериозни разговори относно закупуването на Минев с Христолов. На следващия ден Ксанти направи 0:0 като гост на новака Пантракикос и се изравни по точки с втория във временното класиране в местното първенство ПАОК.

Иначе Христолов миналата седмица бе в Италия за договоряне на подробностите около преминаването на универсалния футболист във Виченца. За заиграването под наем на Данчо, който се очаква утре да направи дебюта си за националния отбор, остава само подписването на договора след отварянето на трансферния прозорец.

- Нещата за Виченца са на 100% уредени. Ксанти обаче проявиха сериозен интерес, а запитвания за Йордан Минев има още от клубове от Германия, Русия и Турция - каза бившият президент на Ботев Димитър Христолов.

Добро впечатление на мача между Ботев и Пирин на треньора на Ксанти е направил голмайсторът на пловдивчани Дормушали Саидходжа.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).