Илиев за мача с Лудогорец: Със сигурност ще направим размествания в състава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:07 / 26.08.2016
2576
Треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев разкри, че ще направи промени в състава си за неделния мач срещу Лудогорец, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът смята, че състоялият се преди 2 дни двубой на съперника в Шампионската лига няма по никакъв начин да се отрази на тима от Разград.

"Нормално е след загубата във Варна да го няма това настроение, което беше миналата седмица след победата над Монтана. Но пък е добре, че след неуспех имаш веднага поправка след една седмица. Готвим се добре, нямаме контузени, с изключение на Суда", каза наставникът на черно-белите.

"Със сигурност ще направим няколко размествания в отбора за предстоящия двубой с Лудогорец. С този състав, с който разполага Лудогорец, няма да е проблем, че преди няколко дни са играли мач в Шампионската лига. Имат възможност за ротации", допълни още Илиан Илиев.

Вижте цялата пресконференция на треньора на Локо в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).