Колодрума свети като слънце, националите тренират с настроение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
19:46 / 25.08.2016
8148
Пловдивската многофункционална зала Колодрума е готова да приеме Европейското първенство по волейбол за младежи до 20 години, видя репортер на Plovdiv24.bg.

Националният отбор на България, воден от Владо Николов, вече тренира в Колодрума, където ще играе мачовете си от своята Група 1. Шампионатът на Стария континент стартира на 2 септември.

Plovdiv24.bg припомня, че за да отговаря залата на изискванията на международната волейболна федерация за състезания от висок ранг, трябваше да се подсили осветлението. Това вече е направено и залата вече "свети като слънце".

Сред националите на Владо Николов има и двама пловдивчани. Това са възпитаниците на Виктория Волей (Пловдив) Станислав Драмов (либеро) и Ивайло Иванов (посрещач).

България ще играе в Пловдив срещу Франция, Полша, Украйна, Германия и Словения.

В другата група са Турция, Сърбия, Беларус, Русия, Чехия и Италия, които ще играят мачовете си в Двореца на културата и спорта във Варна.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).