Любимец от Лаута скъса договор с руснаци, връща се в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:09 / 23.08.2016
3650
Бившият нападател на пловдивските Локомотив и Марица Рангел Абушев - Рони вече не е футболист на Сибир (Новосибирск). 27-годишният пловдивчанин имаше договор с въпросния тим до 2017 година, но го разтрогна и от 15 август вече е свободен.

Причината за раздялата са неизплатени заплати. В момента ФК Сибир е в тежко финансово състояние, което принуди и още няколко руски съотборници на Рони да си тръгнат от тима, твърди Спортал.

През пролетта на миналия сезон Абушев, който е любимец на агитката от Лаута, бе част от стратегията на треньора Борис Стукалов (от около месец състава вече води Евгений Перевертайло), а отборът завърши на 11-о място във Националната футболна лига (втора дивизия).

След прекратяване на отношенията си с ФК Сибир българският футболист вече е получил няколко предложения от други отбори, но на този етап все още обмисля къде да продължи кариерата си. Таранът не изключва вариант да се завърне в българския футбол.

Той е юноша на Локо (Пд). Освен в родния си клуб и в Марица, Абушев е играл още за Вихрен (Сандански), Берое, ЦСКА, Славия, кипърския Еносис Паралимни и Марек.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).