Ръководството на Локо отговори на феновете за Трибуна Бесика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:37 / 19.08.2016
6445
Ръководството на Локомотив отговори чрез официалния сайт на клуба на въпрос от страна на феновете относно Трибуна Бесика.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Локомотив Пловдив е голям отбор с доказани традиции.

Отбор, на който му приляга да домакинства на модерен стадион.

Ръководството на Локомотив Пловдив също искаме трибуна "Бесика" да се построи в най-кратки срокове, както и да приложим изготвения от нас цялостен архитектурен план за стадион Локомотив.

Това обаче не може да стане веднага.

Отговорът, който даваме на нашите фенове по повод запитването за трибуна "Бесика", могат да прочетат във входираното към Община Пловдив писмо за реконструкцията на стадиона.

А ето какво пишеше в самото писмо на "черно-белите" привърженици:

Г-н Крушарски,

Преди няколко месеца на среща с нас, феновете на Локомотив, поехте ангажимент, че строителството на трибуна Бесика ще започне във възможно най-кратки срокове. Месеците летят, а реална работа по строежа на сектора, който така много липсва на нашата публика все още не е започнала.

Обръщаме се към Вас с въпрос какво се случва със строежа на трибуна Бесика? Има ли проблеми и пречки пред строежа и ако да какви са те? Въпреки, че не обичаме да комуникираме помежду си чрез подобни изявления, това е проект, който вълнува цял Пловдив и няма как да поберем всички заинтересувани от него в зала, за да получат отговор директно от Вас.

Очакваме Вашият отговор.
LAUTA ARMY




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).