Отговорът на бултрасите: Вие сте мишки, които живеят с омразата си към отбора на Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
12:55 / 17.08.2016
6409
Обединените фен-фракции в Ботев - "Бултрас", публикуваха остра декларация в отговор на изявлението от феновете на Локомотив относно предстоящия мач между Верея и Ботев, който ще се играе в понеделник на Лаута.

Plovdiv24.bg публикува текста на "жълто-черните" привърженици без редакторска намеса:

Неуважаеми цигани,

нагледали и наслушали сме се на вашите митове и легенди, лъжи и простотии. След последното дерби в Бургас стана за пореден път пределно ясно на цяла България кой е отбора на Пловдив и колкото и измишльотини да продължавате да бълвате, реалността ще остане далеч от вас, а думите ви - непосилни за възможностите.

Комплексите и завистта ще ви погубят, както и става в последните години. На дербито с вашите приятелки от Подуяне бяхте гости на собствения си стадион с формата на полумесец.

Нашите бащи и дядовци винаги са ни учили, че Пловдив трябва да е преди София и когато някой от хартиените софийски "грандове" гостува тук, ние винаги сме защитавали на първо място честта на града ни. При вас е ясно, че това няма как да стане, защото първо трудно събирате повече от 100 човека агитка и второ на всеки е известна хомосексуалната ви връзка с говеждия отбор.

Пред камерите на чужденците всеки може да е всеки, но в реалността всички знаем, че сте нищо повече от едни мишки с бедни душици и малки сърчица. Мишки, които живеят с омразата си към Отбора на Пловдив, вместо с любовта към Локомотив. Само че внимавайте със заканите, защото този път няма да сме два пъти по-малко на случайна среща.

Мачът ни с ФК "Верея" ще се играе на вашето жалко подобие на стадион не по наше желание. Нито ние определяме къде ще стоим. Но ако поне веднъж в жалките си животи искате да видите единствената си останала трибуна пълна, то ние трябва да бъдем на нея. Диалог чрез декларации нямаме намерение да водим, още повече с мижитурки. Ние казваме и показваме всичко на стадиона и около него.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).