Lauta Army: Няма да допуснем фенове на Ботев извън клетката

Автор: Васил Динев
Коментари (33)
11:59 / 17.08.2016
7212
Сайтът на феновете на Локомотив Пловдив публикува декларация относно предстоящото гостуване на отбора на Ботев на "Лаута". Plovdiv24.bg я помества без редакторска намеса:

Във връзка с последните събития около "домакинството" на отбора на Верея на стадион Локомотив срещу неградското недоразумение от 2010 година искаме да заявим нашата позиция.

Феновете на цирковата трупа от Коматево не са добре дошли в Пловдив като цяло, но престоя им на стадион Локомотив е още по-нежелан. Явно ръководството не е помислило за разходите за дезинфекция, които ще трябва да направим след този мач и спортсменски са решили да помогнат на отбора на Верея в тежък момент.

В това няма нищо лошо, но трябва да се знае, че стадион Локомотив е нашият дом и няма да допуснем фенове на неградския отбор извън клетката, обособена специално за жълтите бежанци. 

Всички неградски субекти извън кафеза ще бъдат посрещнати както подобава, като този път джентълменската проява от магистрала Тракия преди няколко седмици няма да се повтори, а ще се сблъскат с цялата нетърпимост на пловдивчани към гнусния им отбор.

Очакваме с нетърпение следващия кръг!

LAUTA ARMY



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).