Локомотив Пловдив за Пловдив! Ето я програмата за 90-годишния юбилей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:57 / 15.08.2016
4700
Ръководството на Локомотив Пловдив публикува интересно съобщение за предстоящите празненства по случай 90-годишния юбилей на клуба.

Ето какво информираха днес от Лаута:

"ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ЗА ПЛОВДИВ!" Това е мотото за честването на 90-годишнината на любимия ни отбор. Идеята е празненствата за юбилея да са подарък за целият град, който на 6 септември също отбелязва своя празник.

Всички празненства ще се проведат в спортен комплекс "Локомотив" и ще продължат през целия ден.

Сутринта децата от школата ни ще изиграят турнир по между си. По-късно ще се проведе и такъв между феновете на отбора. След това е и приятелският мач между Локомотив Пловдив и отбор от чужбина.

След приятелската среща пък започват концертите. На сцената ще излязат Ъпсурт, БТР и пловдивската банда Ivory Twilight. Цялата концертна програма ще продължи около 4 часа и ще бъде завършена с парчета от новия фенски албум, дело на Спиридон Торбов!
Желанието и целта на ръководството на Локомотив Пловдив е 90-годишнината на клуба да се превърне в празник за всички пловдивчани. Точно поради тази причина и мотото на цялото събитие е: "ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ЗА ПЛОВДИВ!"



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).