Словаци приеха поканата на Локо за 90-годишния юбилей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:14 / 15.08.2016
3724
Локомотив Пд уреди съперник за мача, който ще е част от празненствата по случай 90-годишнината на клуба. Поканата на "черно-белите" прие словашкият Спартак Миява.

Двубоят ще се играе на 6 септември, когато е Денят на Съединението на България и Денят на Пловдив. Спартак е бронзов медалист от миналия шампионат, съобщава "7 дни спорт".

При първия си излаз в евротурнирите тимът от Миява отпадна в първи квалификационен кръг на Лига Европа от австрийския Адмира Вакер.

Останалите, до които от Лаута изпратиха покани, са Локомотив Москва, Панайтинайкос, Спарта Прага, както и словашкият шампион Тренчин и Спартак Търнава.

"Бяхме отправили покани до 4-5 клуба. Знаете, че доста от европейските клубове предварително са си изготвили програмите и трудно могат да ги променят. Освен това Спартак Миява бе и най-малко претенциозният. Ще поемем разходите по пътуването и престоя на словаците в Пловдив", разкриват хора от Локо, цитирани от "7 дни спорт".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).