Чандъров се срещна с треньор на Атлетико (Мадрид), вижте какво разкри за Plovdiv24.bg

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:15 / 08.08.2016
8729
Финансовият благодетел на Ботев (Пд) Румен Чандъров се срещна с треньор от школата на испанския гранд Атлетико (Мадрид), видя репортер на Plovdiv24.bg. Това стана на "Арена Созопол" по време на мача от Втора лига между местния ФК Созопол и ЦСКА София-2, завършил 2:0 за "армейците".

Клубният бос си поприказва повече от 20 минути със специалиста, като двамата водеха разговора на испански. Малко след това Чандъров бе попитан от репортера ни дали е възможно в Ботев да пристигне някой младок от школата на "дюшекчиите".

"Ботев Пловдив още не е достигнал до нивото да взима футболисти от Испания. Ние първо трябва да развием нашите юноши, а след това да мислим за другите", заяви Румен Чандъров пред Plovdiv24.bg.

"Не съм на мача с конкретна цел, свързана с Ботев. Просто почивах на Слънчев бряг и реших да погледам футбол от Втора професионална лига", каза още пред нашия репортер финансовият благодетел на "канарчетата".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).