Ето я групата на Ботев за мача с Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:17 / 05.08.2016
2505
Отборът на "Ботев" замина в пълен състав за Разград, където в събота от 21:15 часа излиза срещу шампиона "Лудогорец" в двубой от 2 кръг на Първа професионална лига. "Жълто-черните" ще направят междинна спирка в Шумен, където ще нощуват преди сблъсъка с представителя на България в квалификациите на Шампионската лига.

В клубния автобус се качиха всички 20 здрави състезатели, с които треньорският щаб разполага в тренировъчния процес. Двамата от играчите ще отпаднат от разширения състав за мача, като единият от тях със сигурност ще бъде вратар. В късния следобед в петък "Ботев" ще проведе последната си тренировка преди мача.

Групата на "канарчетата" за срещата на "Лудогорец":

Георги Георгиев, Мартин Димитров, Павел Петков, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Кристиан Димитров, Костадин Стоянов, Милен Кикарин, Крум Стоянов, Стенио дос Сантос, Меледже Омнибес, Серкан Юсеин, Милко Георгиев, Фелипе Бризола, Асен Чандъров, Жоао Пауло, Наско Милев, Даниел Кутев, Тодор Неделев, Иван Стоянов

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).