Ботев приключи лагера в Трявна с победа над Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:40 / 04.08.2016
1730
Ботев победи с 2:1 Левски в последната контрола на юношите до 19 години в Трявна. Срещата се игра на централния терен в курортния град и бе част от подготвителния лагер на двата тима.

"Жълто-черните" изиграха силен мач, като само добрите изяви на Шейтанов ги лишиха от по-изразителен успех. В първите минути "сините" контролираха повече топката, но по никакъв начин не успяха да стигнат до сериозни опасности пред вратата на "канарчетата".

В 33-ата минута Иван Кирев и Здравко Жилов комбинираха пред наказателното поле на "сините", след което Кирев се озова очи в очи с Шейтанов и не пропусна - 1:0.

В 44-ата минута топката влезе за втори път във вратата на столичани, но попадението на Здравко Дерменов бе отменено заради засада.

В 58-ата минута удар на Алекс Боримиров от фаул се отклони от напречната греда, а 3 минути по-късно резултатът бе изравнен. Играч на Левски проби по левия фланг и центрира към Петър Иванов, който на няколко метра от вратата без проблеми вкара за 1:1.

В 76-ата минута пловдивчани отново поведоха в резултата, а голът бе копие на първото попадение на "канарчетата". Мартин Татаров и Петър Чалъков взаимодействаха пред наказателното поле на "сините" и Татаров се озова на стрелкова позиция, а ударът му не остави шанс на Шейтанов за 2:1.

В 79-ата минута капитанът на "жълто-черните" бе заменен принудително, след като получи травма в главата при сблъсък с противник.

По този начин "канарчетата" завършиха подготвителния си лагер в Трявна с актив от 2 победи и 1 загуба. В петък сутринта "жълто-черните" ще направят възстановително занимание, след което ще отпътуват за Пловдив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).