Чандъров поиска спешна селекция в Ботев, причината е ясна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
12:06 / 03.08.2016
7522
Постната продукция на Ботев в дербито с Локо е убедила ръководството на клуба за спешна селекция, твърди в днешния си брой "Меридиан Мач". Според вестника един от собствениците на "жълто-черните" Румен Чандъров е споделил пред важни хора, че отборът се нуждае от няколко ново попълнения.

Говори се, че Ботев вече търси защитник, халф и нападател, но наи-вероятно ще се сдобият само с футболисти в две от линиите. Допълнителен довод за селекция са и контузии на двама от основните футболисти в лицето на капитана Лъчезар Балтанов и централния защитник Рафаел де Соуза.

През изминалия шампионат Ботев изригна изненадващо в разгара на първенството с трансфера на холандското крило Грегъри Нелсън.

Към днешна дата Емил Гъргоров е трансферна цел №1 на "жълто-черните", но претенциите на Бадема са доста и преминаването му при "канарчетата" е почти невъзможно.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).