Още едно бебе очакват в Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:46 / 02.08.2016
3164
Женският отбор по волейбол на Марица (Пловдив) се събра днес в залата на Лаута за началото на своята подготовка за новия сезон, в който, освен защита на шампионската титла на България, на жълто-сините предстои и историческо първо участие в Шампионската лига на Европа.

Стана ясно, че, освен бременната Таня Събкова (вече Петкова), сезона по същата причина ще пропусне и досегашната капитанка на Марица Ана Радичева. Така треньорският щаб на шампионките вече е в очакване на двойна радост, тъй като и старши-треньорът Иван Петков, и неговият помощник Иван Радичев се стягат в близко време да сменят пелени и да друсат бебешки колички.

Нов капитан ще поведе пловдивчанки на нов шампионски поход и съвсем логично това е най-опитната състезателка на отбора Радосвета Тенева.

В тренировката се включиха и новите попълнения на тим Габриела Цветанова и Кристина Чешляр. Селекцията на Марица обаче все още не е финализирана и се търсят нови попълнения.

Освен състезателките, които със сигурност ще играят за жълто-сините през предстоящия сезон, с отбора тренират и такива, които евентуално ще подсилят състава на Раковски (Димитровград).

В заниманието не участваха състезателките, ангажирани с различните национални гарнитури, но пък към тренировката се присъединиха Марина Ковачева, за която тепърва ще се уточнява къде ще продължи кариерата си, както и волейболистката на ЦСКА (София) - пловдивчанката Симона Димитрова.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).