Собственикът на Локо с революционно решение за родния футбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:42 / 02.08.2016
6094
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски забрани думата "мениджър" на стадиона в парк "Лаута". Босът на "черно-белите" не иска и да чуе за преговори с агенти на играчи. Причината за решението на бизнесмена са няколкото случая, с които се сблъска през това лято.

"С мениджъри няма да контактувам. Това важи с особена сила за българските. Докато аз съм в Локомотив (Пловдив), няма да се водят преговори с агентите на играчи. Това важи както за преподписване на договори, така и за парафиране на професионални контакти или за привличане на нови футболисти. Взех това решение след няколкото случая от това лято. Знаете за единия - Крум Стоянов.

Най-вече обаче се вбесих, когато нашите юноши Георги Чукалов и Айкут Янъков казаха да преговарям с мениджърите им, за да подпишат договори с клуба. Какви заслуги имат агентите им за тяхното развитие и какво са инвестирали те в тях за разлика от клуба?! Техен мениджър трябва да е Локомотив (Пловдив), а не разни комисионери. Дори на единия от въпросните двама юноши на практика съм помагал финансово, а в крайна сметка, когато дойде време за подписване на договор, ме прати да преговарям с агента му.

Не смятам да позволявам на комисионери да ми извиват ръцете занапред. Ако футболист дойде за преговори с мениджър, най-добре да отива агентът му не само да му намери работа, но и да му плаща", обяви Христо Крушарски, цитиран от "7 дни спорт".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).