Пловдивски родител към футболен клуб: Пародия! Още от сега ли убивате хъса у децата ни?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
15:10 / 01.08.2016
15224
Родител на дете от пловдивския футболен клуб "Пловдив сити" се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да изкаже възмущението си от ръководството на бургаския ДФК "Звездичка".

Повод за недоволството на Стефан Кутрянов е организацията на бургазлии на детския турнир за набор 2007 "Мини шампионска лига" и по-специално решенията на ръководството на ДФК "Звездичка" за индивидуалните награди в състезанието. Според нашия читател синът му Христофър Крутрянов е станал голмайстор на турнира, но въпреки това друго дете е било наградено за най-добър нападател.

Plovdiv24.bg публикува писмото, което Стефан Кутрянов изпрати и до ръководството на бургаския ДФК "Звездичка":

Здравейте! Искам да споделя с ръководството ви колко сме възмутени от награждаването на детския шампионат.....проверете моля - има ли някое друго дете от всичките отбори да е отбелязало 9 гола на този турнир (два от тях непризнати заради засада)?
<br />Проверете и помислете защо Христофър Кутрянов не беше награден с индивидуална награда???? Още от сега ли така убивате хъса у децата ни??? Или може би трябва да се плаща на някому????

Не ви прави чест....възмутени сме.... Целият отбор на Пловдив сити очакваше той да бъде отличен....и то не даром .... а напълно заслужено.

Съжаляваме, че станахме част от тази пародия...

Ако все пак решите, поне се извинете на детето за ГОЛЕМИЯ ПРОПУСК от ваша страна.

Plovdiv24.bg се свърза и с директора на ДФК "Звездичка" Петър Алексиев. Ето какво каза той по темата:

"Съжалявам, че детето се е почувствало ощетено. Индивидуалните награди бяха определени по следния начин: Всеки един от треньорите на участващите отбори посочи по едно дете, което се е отличило в състезанието. Футболист на "Пловдив сити" получи наградата за най-добър халф - Николай Стрехин. Въпреки това нашият клуб ще реагира и ще изпрати допълнителна индивидуална награда за нападателя Христофър Кутрянов".



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).