Феновете на Ботев с гневно отворено писмо до премиера и вътрешния министър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
11:55 / 01.08.2016
14185
Обединени фракции "Бултрас" излязоха с гневно отворено писмо писмо до премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Повод за реакцията на феновете на Ботев са действията на полицаите при арестуването на 32-годишния Йордан Запрянов, който нахлу на терена на стадион "Лазур" по време на градското дерби с Локомотив.

Plovdiv24.bg публикува отвореното писмо без редакторска намеса:

Следващите редове не са декларация, а по скоро отворено писмо към власт имащите и по скоро до премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

В събота на стадион "Лазур" в Бургас, където само преди година се проведе Европейското за юноши, пред очите на хиляди очевидци имаше силно превишаване на полицейски правомощия. Дебело подчертаваме, че не защитаваме и не толерираме действията на нахлулия на терена привърженик на Ботев Пловдив, който ще донесе санкции на нашия клуб, но и ще понесе вината си пред съда.

Но ние искаме да попитаме - беше ли нужно толкова брутално отношение към паднал човек с поставени белезници? Ако така ясно се показа как действат органите на МВР и то пред хиляди очевидци, какво остава, когато няма свидетели? Така ли раздават правосъдие вашите служители г-жо Бъчварова? С тази жестокост, как искате хората да уважават вашите служители, носители на реда и стабилността? Това ли се нарича - ред, да пребиеш паднал човек и то с ритници?

Почти всеки път служителите на "реда" се крият зад анонимността на пагона и фуражката. Tози път обаче искаме да попитаме вашия служител, който е бивш ръководител на КАТ Пловдив - Радослав Начев и който цяла България видя ясно как посяга и рита пръв, по особено жесток начин падналия и закопчан с белезници човек - така ли е инструктиран да действа? Това ли е начинът да се издигне в кариерата си и сега когато е отстранен от "доходоностната" служба в КАТ и пратен да се разправя с фенове в злобата си, така ли ще действа и занапред...

Обединени фракции "Бултрас"



Виж коментарите (54)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).