Само половината от шахматните клубове в страната се събраха в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:13 / 25.07.2016
1064
В зала "Пловдив" на Гранд хотел "Пловдив" се проведе годишното отчетно Общо събрание на Българска федерация по шахмат.

От общо 83 членове на федерацията, които са с право на глас, присъстваха делегатите на 42 спортни клубове по шахмат и управителният съвет в пълен състав. На събранието присъстваха още 15 гости и представители на всички комисии.

Събранието протече при дневен ред, предварително обявен и публикуван в "Държавен вестник".

Всички разисквания по заложените точки от дневния ред и изказвания на представителите на шахматните клубове бяха в рамките на добрия тон и взаимно уважение, сеи казва в официалното съобщение от БФ Шахмат.

На събранието бяха изнесени редица данни и факти, свързани както с шахматния живот в страната, така и извън него в международен план.

Делегатите на спортните клубове по шахмат упълномощиха президента на Българска федерация по шахмат, г-н Силвио Данаилов "да предприеме всички необходими действия за защита на авторитета на федерацията срещу неправомерните и злонамерени външни опити за нейната дискредитация и дестабилизация и заявяването на категорична подкрепа на действията на членовете на управителния съвет на Българска федерация по шахмат пред държавните институции и органи в България".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).